Όλες οι κατηγορίες

Στείλτε μας email: [προστασία μέσω email]

Επιβεβαίωση Στοιχείων

Επιβεβαίωση Στοιχείων

Αρχική σελίδα> Επιβεβαίωση Στοιχείων

Υποστήριξη συνεργατών

1. Υπηρεσίες συμβούλων ανώτερων κοσμημάτων

Για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και να ακούσουμε τις απαιτήσεις σας, σας παρέχουμε έμπειρους ανώτερους συμβούλους κοσμήματος. Κατά τη διάρκεια της περιόδου συνεργασίας, θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε βαθύτερα τις επαγγελματικές γνώσεις της βιομηχανίας μαργαριταριών και να έχετε μια εικόνα για την τρέχουσα κατάσταση και τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς του κλάδου. Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε  επικοινωνηστε μαζί μας.

● 1.1 Επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες

Ρυθμίσαμε την ενότητα Εκπαίδευση στον επίσημο ιστότοπο για να δείξουμε τη γνώση του μαργαριταριού. Ως στήλη επιστήμης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook μας προωθεί τακτικά τη διάδοση της σχετικής επιστήμης για να σας παρέχει περισσότερες πληροφορίες. 

Εάν θέλετε να έχετε μια εις βάθος ανταλλαγή γνώσεων για τα προϊόντα με επαγγελματίες, παρακαλούμε  επικοινωνηστε μαζί μας. Ανυπομονώ να ακούσω απο εσένα.

● 1.2 Παρούσα κατάσταση του κλάδου 

Έχουμε τις ρίζες μας στη βιομηχανία μαργαριταριών για 17 χρόνια και έχουμε πλούσια εμπειρία στην τεχνολογία αναπαραγωγής, την τεχνολογία επεξεργασίας, την κατάσταση της αγοράς και τις μελλοντικές τάσεις. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον κλάδο, παρακαλώ επικοινωνηστε μαζί μας.

2. Υποστήριξη προϊόντων

Κατά την παροχή του ίδιου του προϊόντος, ελπίζουμε να σας προσφέρουμε προσεκτική εξυπηρέτηση γύρω από το προϊόν. Ακολουθούν οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας των προϊόντων μας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προϊόντων, παρακαλούμε επικοινωνηστε μαζί μας.

● 2.1 Προσαρμογή της ζήτησης

Μπορούμε να προσθέσουμε το λογότυπο στο ίδιο το προϊόν ή στην εξωτερική συσκευασία. Θα χρεωθεί ένα τέλος για την υπηρεσία.

Σεβόμαστε την πρωτοτυπία και προστατεύουμε τα συμφέροντα της επωνυμίας. Κατά την προσαρμογή του λογότυπου του προϊόντος, πρέπει να δείξετε τα σχετικά έγγραφα εμπορικού σήματος ή την εξουσιοδότηση για το λογότυπο της επωνυμίας.

● 2.2 Λήψη βίντεο/εικόνων προϊόντος 

Σας προσφέρουμε δωρεάν φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν από την εταιρεία μας χωρίς λογότυπο. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε εξατομικευμένη προσαρμογή, θα χρεώσουμε επιπλέον χρέωση.

● 2.3 Αποστολή προϊόντος  

Παρέχουμε υπηρεσία αποστολής. Η εταιρεία μας θα εκδώσει μια λεπτομερή λίστα παράδοσης και θα χρησιμοποιήσει την τυπική κεφαλίδα λίστας. Σας παρακαλούμε  επικοινωνηστε μαζί μας Για περισσότερες πληροφορίες.


Διεύθυνση: D0423-0430 Shanxiahu Pearl Market, Zhuji City, επαρχία Zhejiang, Κίνα

Phoen/whatapp:+86 13967560611

Email:[προστασία μέσω email]

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα στα δεξιά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις λάβουμε το μήνυμά σας.


Καυτές κατηγορίες