Όλες οι κατηγορίες

Στείλτε μας email: [προστασία μέσω email]

Κάνω πληρωμή

Κάνω πληρωμή

Αρχική σελίδα> Κάνω πληρωμή

Πολιτική επιστροφής

We have a 30-day return policy for any quality issue, which means you have 30 days after receiving your item to request a return with quality problems.


Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την οποία το παραλάβατε, χωρίς φόρμα ή αχρησιμοποίητο, με ετικέτες και στην αρχική του συσκευασία. Θα χρειαστείτε επίσης την απόδειξη ή την απόδειξη αγοράς.

Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο  [προστασία μέσω email]. If your return is accepted, we’ll send you some return details for shipping. Items sent back to us without first requesting a return will not be accepted.


Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες επιστροφής στο [προστασία μέσω email].


Ζημιές και ζητήματα

Ελέγξτε την παραγγελία σας κατά τη λήψη και επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως εάν το στοιχείο είναι ελαττωματικό, κατεστραμμένο ή εάν λάβετε λάθος στοιχείο, ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε το ζήτημα και να το διορθώσουμε.


Εξαιρέσεις / μη επιστρεφόμενα είδη

Custom products cannot be returned. We also do not accept returns for hazardous materials, flammable liquids, or gases. Please get in touch if you have questions or concerns about your specific item.


Χρηματιστήρια

Ο γρηγορότερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε αυτό που θέλετε είναι να επιστρέψετε το αντικείμενο που έχετε, και μόλις γίνει δεκτή η επιστροφή, κάντε μια ξεχωριστή αγορά για το νέο προϊόν.


Επιστροφές

Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις λάβουμε και επιθεωρήσουμε την επιστροφή σας και θα σας ενημερώσουμε εάν η επιστροφή χρημάτων εγκρίθηκε ή όχι. Εάν εγκριθεί, θα σας επιστραφεί αυτόματα ο αρχικός τρόπος πληρωμής. Θυμηθείτε ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων από την τράπεζα ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας.


Καυτές κατηγορίες